Ugostiteljska oprema

Profesionalna ugostiteljska oprema za hotele, restorane, kafiće, pekare i ostale ugostiteljske objekte. Nudimo Vam savremenu opremu najnovije procesne tehnologije, vrhunskog kvaliteta i modernog dizajna. Bilo da je u pitanju projektovanje novog ugostiteljskog objekta ili opremanje starog, tu smo da zajedno nađemo najbolje projektno rešenje i ispunimo sva Vaša očekivanja, pa čak i mnogo više od toga.

Pročitaj više...

U konsultaciji sa Vama biramo odgovarajuće mašine za Vaš prostor i vrstu usluge i bezbedno ih dostavljamo do Vas u najkraćem mogućem roku. Takođe vršimo uslugu ugradnje profesionalne opreme po najvišim standardima: vršimo nulti servis, kao i stručnu obuku radnika na mašinama. A za maksimalni učinak nudimo Vam i usluge tehnološkog projektovanja koje će Vam omogućiti da maksimalno uštedite prostor, iskombinujete adekvatne i neophodne aparate i rasporedite ih prema svim standardima, potrebama i normama za rad i rukovanje.

Opremite kompletno svoju kuhinju novim, profesionalnim aparatima kao što su friteze, roštilji, pica peći, profesionalne sudopere, rashladne vitrine. Obezbedite dodatnu rashladnu opremu za svoj bar u vidu vinskih vitrina, malih i velikih frižidera za piće, ledomata, mašina za pranje čaša i sudova. Savremeni dizajn i tehnološki napredak ono su što nas izdvaja od konkurencije, a garancija kvaliteta su nam brojni uspešni projekti koje smo zaključili za svojih dugogodišnjih 15 godina poslovanja.
Kvalitetno i kontinuisano održavanje opreme je od presudnog značaja za njeno ispravno i dugovečno funkcionisanje. S toga našim kupcima osiguravamo postprodajnu podršku koja uključuje: redovno servisiranje opreme u garancijskom roku, kao i interventno održavanje, popravke i zamene delova opreme.

Pri kupovini naše ugostiteljske opreme dobijate garanciju i atest na nju. Svi uredjaji u našem asortimanu su tehnički ispitani i provereni. Uslovi garancije su Vam dati na garantnom listu i uputstvu koje dobijate pri kupovini uredjaja. Ukoliko uredjaj podleže garanciji, kvar se otklanja u najmanjem mogućem roku koji je propisan. Za sva ostala pitanja možete nas kontaktirati.

Zatvori