Barska oprema

Izvinjavamo se, izgleda da u ovoj kategoriji ne postoji ni jedan proizvod

Jeti doo sa svojim petnaestogodišnjim iskustvom jedan je od vodećih lidera u proizvodnji ugostiteljske opreme za Vaše restorane, prodavnice, kuhinje, pekare i druge maloprodajne objekte. Svoju delatnost smo posebno usmerili na restorane i kafiće, obogativši svoj asortiman i specijalizovanom, visokokvalitetnom barskom opremom.

Oprema koju proizvodima kreirana je tako da zadovolji i najzahtevnije svetske standarde i stavi Vas u rang vodećih ugostitelja u državi. U ponudi imamo: šankove, hladne stolove, ledomate, omekšivače vode-depuratore, mašine za pranje caša i sudova, sudopere, mini frižidere…

Naša oprema je izrađena od visokokvalitetnog INOX lima (nerđajući čelik), a elemente kreiramo u kombinaciji sa drvetom i staklom kao najčešćim i najstarijim materijalima koji su već vekovima na tržištu, dokazavši svoj kvalitet i široku namenu. Oprema izrađena od ovih materijala garantuje svojim kvalitetom, ali i otpornošću, te dugim vekom trajanja i nakon dužeg i konstantnog rada na njima. Ovo je izuzetno važno za barove, budući da je frekventnost upotrebe vrlo izražena i da su stoga ove osobine od krucijalne važnosti.

Pored standardnih modela, nudimo Vam mogućnost i izrade specijalizovanih elemenata i barske opreme za različite namene i potrebe Vašeg poslovanja, a u dogovoru sa Vama određujemo dimenzije, boje, materijale, specijalne dodatne elemente i ugradnu opremu ukoliko je to potrebno.

Ono što nas izdvaja od konkurencije su svakako naše dodatne usluge koje se tiču samog tehničkog projektovanja i kreiranja specijalizovanih elemenata po Vašim zahtevima i vrsti namene, svakako jeste i 3d modeliranje elemenata, ali i sam transport, montiranje, ugradnja, i kasnije obučavanje stručnog osoblja za upravljanje mašinama. Takođe vršimo redovan servis uređaja, kao i interventno održavanje, popravke i zamene delova opreme koji takođe podležu garanciji.

Vaša barska oprema podleže garanciji, a svi uređaji pre ugradnje podležu strogom testiranju i proveri u cilju što veće bezbednosti zaposlenih, kao i što kvalitetnijeg rada i radnog veka opreme.