Ledomati

U okviru naše ponude profesionalne barske opreme posebno izdvajamo i najsavremenije ledomate koji će vam obezbediti kocke leda u svakoj prilici.
Spas za vrele letnje dane i užitak uz različita pića koji ćete od sada uvek imati na dohvat ruke. Poručite jedan od naših proverenih i visokokvalitetnih modela ledomata i obezbedite sebi poseban užitak. Naši ledomati su vrlo praktični i mogu se smestiti i u manje barske prostore, a ono što ih razlikuje od ostalih jeste izuzetan kvalitet koji garantuje da ćete u svakom trenutku imati čvrste, blistave i jednake kockice leda savršene strukture. Obezbedite mašinu koja će vas svrstati u rang svetskih ugostitelja koji vode računa i o najmanjoj stvari – kao što je kocka leda. Jer nekada su upravo te male stvari ono što nas zapravo izdvoji na sam vrh.

Prednost naših kockica leda jeste što se upravo one iz profesionalnih ledomata sporije tople te pružaju piću dužu svežinu i hladnoću. Proizvodni ciklusi unutar samog ledomata regulisani su termostatom i unutarnjim tajmerom koji kada se jednom podese ne morate više brinuti. Ono što ih takođe karakteriše jeste i vrlo brza termoregulacija budući da se ledomati konstantno upotrebljavaju i tako često dolaze u dodir sa toplim vazduhom, što sprečava topljenje kocki i zadržavanje njihovog savršenog oblika. Ledomati u našoj ponudi ističu se svojom zapremino tako da su idealni za velike ugostiteljske objekte poput restorana, hotela koji svakodnevno serviraju preko 1000 napitaka, budući da svojom velikom zapreminom aparat može da proizvede neophodne količine leda i to ne samo za potrebe pića već i za potrebe kuhinje (ukoliko na primer riba treba da stoji na ledu i tome slično).

Budući da ledomati neprestano rade vrlo nam je važno da su konstruisani tako da štede elektirčnu energiju smanjujući tako loš uticaj na životnu okolinu. Ekološka osvešćenost predstavlja jedan od postulata naše firme, te pored kvaliteta garantujemo da zbrinjavamo sav tehnološki otpad, a takođe se trudimo da naše aparate proizvodimo po svim ekološkim standardima.