Mašine za pranje čaša i sudova

Da li ste znali da je u većini evropskih zemalja ručno pranje sudova u ugostiteljskim objektima strogo zabranjeno? Pitate se zašto? Upravo iz higijenskih razloge (ručno pranje posuđa često nije temeljito i ne dezinfikuje u potpunosti sudove, ali tu nam u pomoć pristižu one – mašine za pranje čaša i posuđa!

Budite na samom vrhu ugostiteljskih usluga i prilagodite se evropskim, ali i svetskim standardima uz naše visokokvalitetne ugostiteljske aparate za kuhinju. Proizvodimo visokokvalitetne mašine za pranje čaša i kuhinjskog posuđa velike zapremine koje vam omogućavaju intezivno i brzo pranje velike količine sudova, štedeći tako vreme, energiju i obezbeđujući čisto posuđe u svakom trenutku. Vrlo su pogodne za velike ugostiteljske objekte u kojima je konstantan protok hrane i pića budući da su kreirane tako da neprestano mogu da peru i da vrlo brzo možete smenjivati velike količine zaprljanog, odnosno čistog , sveže opranog posuđa.
Mašine za pranje čaša izuzetno su ekonomične budući da u jednoj turi možete oprati preko 20 čaša za samo 60 sekundi štedeći ogromnu količinu vode i energije. Budući da se radi o vrlo delikatnom materijalu – staklu, zbog njegove lake lomljivosti ove mašine su kreirane tako da temeljno čiste, ali sa takvim pritiskom i protokom vode koji neće oštetiti ni one najtanje čaše. Napomena: ove mašine dizajnirane su samo za čaše, odnosno stakleno posuđe manjih dimenzija. Ono što je takođe izuzetno važno za ugostiteljske objekte koji žele da budu u samom vrhu poslovanja i usluge, pranje čaša u mašinama ima jedan dodatan benefit, a to je da ne ostavljaju nikakve tragove, te čaše iz mašine bivaju kristalno čiste i sjajne.

S druge strane mašine za sudove za ugostiteljske objekte kreirane su tako ne samo da štede vreme i energiju već mogu konstantno prati bez ikakve bojazni da će se pokvariti. Njihov snažan motor i otporna unutrašnjost garancija su vrhunskog kvaliteta. Ove mašine sjajne su još iz jednog razloga, a to je zato što dodatno štede deterdžent, ali bez obzira na to savršeno dezinfikuju posuđe što je od izuzetne važnosti za ugostiteljske objekte koji imaju velik broj gostiju gde se sudovi svako malo smenjuju.

Budući da smo već pomenuli ekološku prednost ovih mašina, ne može, a da ne dodamo kako su svi naši aparati proizvedeni po ekološkim standardima, a naši zaposleni se uvek brinu da sav ekološki otpad odlože kako treba.

Ukoliko niste sigurni za koju mašinu da se odlučite kontaktirajte nas, a mi ćemo zajedno sa Vama izvršiti kompletno projektovanje, a zatim u dogovoru sa Vama proizvesti, distribuirati, montirati i obučiti Vaše radnike za rad na apartima! Svi naši aparati podležu garanciji i atestu, a mi nakon svakog montiranja vršimo nulti servis, kao i potencijalne servise i interventna održavanja tokom trajanja garancije.

Izvinjavamo se, izgleda da u ovoj kategoriji ne postoji ni jedan proizvod