Neutralna ugostiteljska oprema

Profesionalna neutralna ugostiteljska oprema za hotele, restorane, kafiće, pekare i ostale ugostiteljske objekte. Nudimo Vam savremenu opremu najnovije procesne tehnologije, vrhunskog kvaliteta i modernog dizajna. Bilo da je u pitanju projektovanje novog ugostiteljskog objekta ili opremanje starog, tu smo da zajedno osmislimo najbolje projektno rešenje i ispunimo sva Vaša očekivanja, pa čak i mnogo više od toga. Neutralnu opremu čine svi onu radni elementi koji su osnova za kuhinje i druge pripremne prostorije, a to su: radni stolovi, police, viseće police (elementi), sudopere, fiokari, ormarići, panjevi, kolica, postolja, ormari, uslužne linije, vitrine, kante…

Svi naši elementi izgrađeni su od najkvalitetnijeg INOX lima (vrste nerđajućeg čelika) koji garantuje izdržljivost, dugovečnost i pre svega sanitarnu bezbednost za pripremu hrane. Elementi dolaze u standarnim dimenzijama, ali ih možete poručiti i prema sopstvenim potrebama. Možete odabrati boje, dizajn, materijal, dimenzije, pa čak i kombinovane uređaje sastavljene od više elemenata, a sve u cilju jednostavnije, brže i efikasnije proizvodnje i ekonomičnog prostora. Izuzetno smo ponosni na činjenicu što je naša oprema prepoznata i kao vrlo moderna i estetski uklopljiva jer izrađujemo elemente i u drvetu i bojimo ih po Vašim željama, a preciznost, oble ivice i uglađene linije uklapaju se i u najzahtevnije enterijere.

Ponosno naglašavamo da smo jedno od retkih preduzeća koje osigurava kompletnu uslugu, od izrade idejnog rešenja, realizacije i puštanje uredjaja u rad, obuke osoblja do kvalitetne postprodajne podrške, koja uključuje redovne servise i osigurane rezervne delove za uredjaje. Na Vama je samo da nas pozovete i odlučite se za željene elemente.

Pri kupovini naših proizvoda dobijate garanciju i atest na dati uredjaj. Svi uredjaji su tehnički ispitani i provereni. Uslovi garancije su Vam dati na garantnom listu i uputstvu koje dobijate pri kupovini uredjaja. Ukoliko uredjaj podleže garanciji, kvar se otklanja u najmanjem mogućem roku koji je propisan.