Neutralni stolovi

Potreban Vam je sto za Vaš ugostiteljski objekat koji garantuje kvalitetom, izdržljivošću i svim tehničkim standardima? Odaberite jedan od naših ponuđenih modela. Jeti DOO proizvodi više vrsta stolova, za pekarsku i mesarsku industriju. Stolovi se rade od INOXA u neutralnoj i hladnoj varijanti. Dimenzije stola se rade po specifikaciji kupca.

Neutralni stolovi sastavni su i neophodni deo radnog prostora i namenjeni su kao pripremni prostor za pravljenje pekarskih proizvoda, sređivanje mesa, pripremu hrane u restoranima i tome slično. Budući da je to podloga koja je u stalnom dodiru sa hranom izuzetno je važno da bude napravljena od posebnog materijala, nerđajućeg čelika i iz tog razloga za naše stolove biramo najkvalitetniji INOX lim i cevi koji su otporni na rđu i predstavlja vrlo praktičnu podlogu za sečenje, razvlačenje testa koji Vam obezbeđuju izdrživost i njihov dug životni vek.

Neuralne stolove za Vaše ugostiteljske objekte izrađujemo po standardnim, ali i nestandardnim merama u zavisnoti od Vaših potreba, radnog prostora i same namene. Stolovi mogu biti otvoreni i zatvoreni, sa ili bez dodatnih pregrada/polica. Na radnoj površini može biti ubačena kombinacija sa IPAS pločom koja se koristi prevashodno kao dodatak za panglovanje mesa. Prema Vašoj zamisli mogu se ugraditi i dodatni ormarići, polica u patosu za odlaganje. Vrlo ih lako i jednostavno možemo ukombinovati sa ostalom ugostiteljskom opremom u Vašem prostoru, stoga nas možete pozvati i pre same izrade kako bismo izvršili tehničko projektovanje Vašeg prostora i na osnovu njega, ali i svih normi i sanitarnih regulativa projektovali i osmislili najbolje idejno rešenje i ponudili Vam ga u formi 3d modela, nakon kojeg bismo prionuli na posao. Kupovinom rashladne opreme naše proizvodnje kupujete provereni, domaći proizvod za koji garantujemo kvalitetom: pri kupovini naših proizvoda dobijate garanciju i atest na dati uredjaj, a svi uredjaji su prethodno vrlo pažljivo provereni i tehnički ispitani.