Omekšivači vode – depuratori

Kompanija Jeti doo u svom bogatom asortimanu ugostiteljske opreme ima i velik broj opreme za barove i kuhinje među kojima se izdvajaju i nasavremenije i vrlo moderne, praktične mašine kao što su i depuratori, pozantiji kao prečišćivači vode.

O kvalitetu pijaće vode mogli bismo mnogo diskutovati. Činjenica je da je naša voda vrlo zdrava, ali da ipak ima i mnogo kamenca koji može da šteti našem organizmu stvarajući kamenje u različitim organima. Kako biste zaštitili goste svog ugostiteljskog objekta, sebe, porodicu od nezdrave vode, ali i kako biste tako produžili radni vek svom posuđu i drugim aparatima na vodu (šerpe se brže oštećuju od vode bogate kamencem, pegle i drugi aparati se brže kvare), nabavite svoj prečišćivač i uštedite novac u dodatna ulaganja u nove aparate, posuđe, ali ono što je najvažnije sačuvajte svoje i zdravlje ljudi oko sebe. Ovo ulaganje je jednostavno cilj iznad ciljeva, a ušteda je samo dodatni benefit.

Ovaj savremeni prečišćivač vode (depurator) filtrira vodu, čineći je mekšom i samim tim pitkijom i bezbednijom za upotrebu. Otklanja kamenac, pesak, metale, hlor iz vode i omogućava nam konzumaciju pitke i zdrave vode. Depuratori iz našeg asortimana izdvajaju se po tome što su vrlo jednostavni za rukovanje i održavanje, njegove dimenzije su vrlo ograničene pa ga možete smestiti bilo gde u domu i priključiti ga za vodovodni sistem. Prednost depuratora je velika, protok vode je izuzetno velik, količina ušteđene energije takođe.

Kvalitetno i kontinuisano održavanje opreme je od presudnog značaja za njeno ispravno i dugovečno funkcionisanje. S toga našim kupcima osiguravamo postprodajnu podršku koja uključuje: redovno servisiranje opreme u garancijskom roku, kao i interventno održavanje, popravke i zamene delova opreme. Pri kupovini naše ugostiteljske opreme dobijate garanciju i atest na nju. Svi uredjaji u našem asortimanu su tehnički ispitani i provereni. Uslovi garancije su Vam dati na garantnom listu i uputstvu koje dobijate pri kupovini uredjaja. Ukoliko uredjaj podleže garanciji, kvar se otklanja u najmanjem mogućem roku koji je propisan. Za sva ostala pitanja možete nas kontaktirati.

Ukoliko imate dodatnih nejasnoća ili želite da zakažete konsultacije ili unajmite naše tehničke projektante za potpuni učinak javite nam se.