Profesionalna kuhinjska oprema

Kuhinja za nas nije samo prostor za pripremu hrane, već svojevrsan hram gde nastaju rapsodije ukusa, mirisa, boja. Mesto gde profesionalni zaposleni iskazuju svoj talenat i stvaraju neverovatno bogata i ukusna jela. Stoga je naša Jeti ponuda posebnu pažnju i brigu usmerila na izradu profesionalne kuhinjske opreme, uz veliku odgovornost i želju da opremom pariramo, ali i pomognemo svim tim talentovanim ljudima i odgovorimo zajedničkim snagama na sve zahteve gostiju, ostavljajući ih zadovoljnim i rešenim da se ponovo vrate. Naša oprema pored toga što je napravljena od najkvalitetnih materijala, posebno je osmišljena da olakša rad kuvarima i drugim kuhinjskim radnicima, da se lako prilagodi prostoru i drugim uređajima i tako stvori jedinstveno, ekonomično i inspirativno mesto za kuvanje.

Za masovnu pripremu hrane, kakva zahteva ugostiteljska delatnost vrlo je važno da oprema bude izdržljiva, zapreminski dovoljna i pre svega tehnički ispravna i bezbedna. To su i osnovni zadaci kojima se vodimo prilikom izrade naše opreme. Posebnu pažnju usmeravamo i na obuku stručnog osoblja radi što veće bezbednosti i efikasnosti same proizvodnje.

U okviru naše standardne Jeti ponude profesionalne kuhinjske opreme proizvodimo uređaje kao što su : rashladni uredjaji, termički uredjaji, neutralni elementi, ledomati, depuratori, mašine za pranje čaša i sudova, roštilji, pica peći, aparati za palačinke, mikseri za testo, friteze, šporeti, tosteri…
Sva oprema je izrađena od najkvalitetnijih materijala kao što su drvo, staklo, INOX lim, materijala koji su se pokazali kao najbolji na tržištu izrade opreme za kuhinje. Naša ponuda se takođe izdvaja i time što Vam nudimo mogućnost da učestvujete u projektovanju i izradi opreme tako što ćete u konsultacijama sa nama odabrati dimenzije, boje, materijale za svoju opremu. Vrlo ih lako i jednostavno ih možemo dodatno ukombinovati sa ostalom ugostiteljskom opremom u Vašem prostoru, vršeći jedinstveno tehničko projektovanje i 3d modeliranje, nakon kojeg sledi proces proizvodnje, montiranja, obučavanja, ali i održavanja. Kupovinom profesionalne kuhinjske opreme naše proizvodnje kupujete provereni, domaći proizvod za koji garantujemo kvalitetom: Pri kupovini naših proizvoda dobijate garanciju i atest na dati uredjaj, a svi uredjaji su prethodno vrlo pažljivo provereni i tehnički ispitani.

Izvinjavamo se, izgleda da u ovoj kategoriji ne postoji ni jedan proizvod