Rashladna oprema

Naša firma sa svojim petnaestogodišnjim iskustvom na tržištu može da se pohvali samim vrhom i prestižem kada je u pitanju proizvodnja rashladne opreme. Izrađujemo i distribuiramo gotovo sve vrste rashladne opreme za ugostiteljske objekte kao što su: rashladne vitrine (horizontalne i vertikalne), frižideri (različitih dimenzija i namena), vinske vitrine, vitrine za sladoled i kolače, rashladne komore (minusne i plusne) i drugu visokokvalitetnu i najsavremeniju opremu. Izrađujemo opremu prema Vašim željama i specifikacijama (boje, dimenzija, namena, model). U dogovoru sa Vama vršimo nulti servis, ugradnju opreme, obuku radnika, a po dogovoru možemo prethodno doći do samog objekta i izvršiti kompletan tehnološki projekat prema Vašim potrebama i budućim namenama. Naše stručno osoblje izlazi na teren, proverava prostor, vrši optimalno rešenje i bira adekvatnu opremu, a zatim prati proces proizvodnje, distribucije, kao i sam rad na terenu.

Naša oprema ispunjava sve neophodne tehnološke potrebe i standarde, a naša misija je pre svega vrlo ekološki osvešćena, budući da nastojimo da čuvamo okolinu, počevši od izbora ekoloških materijala i najnovije procesne tehnologije ugradjene u svaki aparat, do samog zbrinjavanja ekološkog otpada nastalog korišćenjem naše opreme.

Posedujemo širok izbor modela rashladne opreme za sve vaše potrebe, a svu opremu izrađuju maksimalno stručna i spretna lica i savremene mašine. Kada biramo materijale za našu opremu trudimo se da biramo one najotpornije kao što je INOX, ali i one poput drveta i stakla koji već vekovima pretstavljaju neprevaziđene materijale u najrazličitijim industrijama.

Jeti rashladnu opremi vrlo ćete lako prepoznati po preciznim linijama i savršenom dizajnu koji ne odstupa u prostoru. Inox oprema izdvaja se po svom specifičnom gotovo mat izgledu dok drveni modeli jednostavno odišu elegancijom i visokim stilom. Sa svojim finim prelazima i preciznim radom uklopiće se i u najskuplje enterijere.

Kupovinom rashladne opreme naše proizvodnje kupujete provereni, domaći proizvod za koji garantujemo kvalitetom: pri kupovini naših proizvoda dobijate garanciju i atest na dati uredjaj, a svi uredjaji su prethodno vrlo pažljivo provereni i tehnički ispitani.