Frižideri za piće

Veran saputnik u vrelim letnjim danima kada nam svima dobro padne flaša omiljenog, a hladnog napitka. Tada nam u spasu pristižu upravo frižideri za piće koji su jedinstveno kreirani da brzo hlade piće (dinamičko hlađenje), budući da se na taj način brže ujednačava temperatura samog frižidera i po stavljanju nerashlađenog dopunskog pića u njega. Pored obavezne termoregulacije koja sprečava kondenzaciju, frižideri za piće su jedinstveni i po svojim vratima koja se sama zatvaraju, te su vrlo pogodna za restorane i kafiće gde se često otvaraju i pića se često dopunjuju. Takođe su vrlo praktični za čišćenje, ali i sortiranje robe, budući da su uglavnom zastakljeni te imate stalni uvid u količinsko stanje.

U našoj ponudi frižidera nudimo Vam tu mogućnost da sami odaberete dimenzije, količinu i veličinu polica, kapacitet. Da odaberete željenu boju, ali i materijal. Naša standardnu ponudu čine frižideri izgrađeni od visokokvalitetnog INOXA i stakla. U zavisnosti od namene frižideri mogu biti horizontalni ili vertikalni, sa jednim ili dvoje vrata, sa zastakljenom jednom, dve ili čak sve četiri strane. Jeti modele frižidera je moguće izraditi po Vašoj želji i specifikaciji, a željeni model sa odredjenim karakteristikama koji nije trenutno u ponudi standardnih modela, izradjujemo kao 3D modeli pre same izrade uredjaja, radi bolje preglednosti i utvrdjivanja detalja uredjaja.

Pored usluge modeliranja, nudimo i usluge tehničkog projektovanja, kao i usluge montiranja, dostavljanja opreme i dodatne obuke radnika za njihovo korišćenje. Budući da izuzetno cenimo naše kupce razvili smo i jedinstvenu i vrlo kvalitetnu postprodajnu podršku, koja uključuje redovne servise i osigurane rezervne delove za uredjaje. Pri kupovini naših rashladnih vitrini dobijate garanciju i atest na dati uredjaj. Svi uredjaji su tehnički ispitani i provereni. Uslovi garancije su Vam dati na garantnom listu i uputstvu koje dobijate pri kupovini uredjaja. Ukoliko uredjaj podleže garanciji, kvar se otklanja u najmanjem mogućem roku koji je propisan.