Hladni stolovi

Potreban Vam je hladan sto za Vaš ugostiteljski pekarski objekat koji garantuje kvalitetom, izdržljivošću i svim tehničkim standardima? Odaberite jedan od naših ponuđenih modela. Jeti DOO proizvodi više vrsta stolova, za pekarsku i mesarsku industriju. Stolovi se rade od INOXA u neutralnoj i hladnoj varijanti. Dimenzije stola se rade po specifikaciji kupca.
Hladni stolovi sastavni su i neophodni deo radnog prostora svih pekarskih industrija namenjeni za pripremu, čuvanje i održavanje gotovog testa. Budući da je to podloga koja je u stalnom dodiru sa hranom izuzetno je važno da bude napravljena od posebnog materijala, nerđajućeg čelika i iz tog razloga za naše stolove biramo najkvalitetniji INOX lim i cevi koji su otporni na rđu i predstavlja vrlo praktičnu podlogu za razvlačenje testa koji Vam obezbeđuju izdrživost i dug životni vek.
Hladne stolove za Vaše ugostiteljske objekte izrađujemo po standardnim, ali i nestandardnim merama u zavisnoti od Vaših potreba, radnog prostora i same namene. Stolovi mogu biti otvoreni i zatvoreni, sa ili bez dodatnih pregrada/polica. Na radnoj površini može biti ugrađena i gornja ploča od granite koja je idealna za pripremu pekarskih proizvoda. Stolovi poseduju ugrađene hladne bunkere za skladištenje tepsija, a ukupna nosivost svakog bunkera, njihova količina i veličina mogu se dogovoriti sa Vama. U okviru standardnog bunkera se nalazi Danfusov motor snage 350 W. Prema Vašoj zamisli mogu se ugraditi i dodatni ormarići, polica u patosu za odlaganje.

Vrlo ih lako i jednostavno možemo ukombinovati sa ostalom ugostiteljskom opremom u Vašem prostoru, stoga nas možete pozvati i pre same izrade kako bismo izvršili tehničko projektovanje Vašeg prostora i na osnovu njega, ali i svih normi i sanitarnih regulativa projektovali i osmislili najbolje idejno rešenje i ponudili Vam ga u formi 3d modela, nakon kojeg bismo prionuli na posao. Kupovinom rashladne opreme naše proizvodnje kupujete provereni, domaći proizvod za koji garantujemo kvalitetom: Pri kupovini naših proizvoda dobijate garanciju i atest na dati uredjaj, a svi uredjaji su prethodno vrlo pažljivo provereni i tehnički ispitani.