Hladni stolovi

Hladni Stolovi: Nezaobilazni Element Svake Pekarske

Industrije

U potrazi ste za hladnim stolom koji će zadovoljiti sve tehničke standarde i garantovati dugovečnost? Jeti DOO je pravo rešenje za vas. Naši stolovi, izrađeni od najkvalitetnijeg INOX materijala, pružaju izdržljivost i dug životni vek, čineći ih idealnim izborom za vaš ugostiteljski ili pekarski objekat.

Pročitaj više...

Karakteristike Naših Hladnih Stolova

Naši hladni stolovi su prilagodljivi i dizajnirani tako da zadovolje specifične potrebe vašeg poslovanja. Bilo da je u pitanju pekarska ili mesarska industrija, nudimo stolove u različitim dimenzijama i varijantama, uključujući neutralne i hladne stolove. Osim toga, nudimo mogućnost dodavanja različitih funkcionalnosti, kao što su dodatne pregrade, police ili gornje ploče od granita, idealne za pripremu pekarskih proizvoda.

Prilagodljivost i Funkcionalnost

Jeti hladni stolovi su dizajnirani tako da se lako integrišu u vaš radni prostor, nudeći optimalnu funkcionalnost. Stolovi mogu biti otvoreni ili zatvoreni, sa mogućnošću ugradnje hladnih bunkera za skladištenje tepsija, čija nosivost i dimenzije se mogu prilagoditi vašim potrebama. Svaki bunker uključuje Danfusov motor snage 350 W, garantujući efikasno hlađenje.

Tehničko Projektovanje Vašeg Prostora

Pre nego što pristupimo izradi, nudimo uslugu tehničkog projektovanja vašeg prostora. Na osnovu vaših zahteva, normi i sanitarnih regulativa, kreiramo idejno rešenje koje vam predstavljamo kroz 3D modele. Na taj način, možete imati jasan uvid u to kako će hladni sto izgledati u vašem prostoru pre nego što započne proizvodnja.

Garancija i Kvalitet

Kupovinom naših hladnih stolova, ne dobijate samo proizvod, već i garanciju na kvalitet. Svi naši uređaji su tehnički ispitani i provereni, obezbeđujući vam sigurnost i zadovoljstvo. Uverite se u kvalitet naših proizvoda i odaberite Jeti DOO za svoje ugostiteljsko preduzeće.

Zatvori