Mali frižideri za piće

Ukoliko nemate previše prostora u kuhinji ili baru, a neophodan Vam je dobar frižider za piće poručite kod nas jedan baš po svojoj meri. Jeti DOO proizvodi najrazličitije rashladne uređaje među kojima su i frižideri za piće napravljeni od najkvalitetnijeg INOXA i stakla prema svim tehnološkim standardima. Mali frižideri za piće razlikuju se od uobičajenih frižidera po svom jedinstvenom dinamičkom rashladnom sistemu koji podrazumeva intezivno brzo hlađenje kako bi se postigla odgovarajuća temperatura frižidera odmah nakon što se on dopuni. Frižideri za piće se takođe izdvajaju i svojim reverzibilnim vratima, praktičnim u prostoru gde je velik protok robe, ljudi i gde bi se često moglo dogoditi da vrata ostanu otvorena, a piće neohlađeno.

U našoj ponudi frižidera nudimo Vam tu mogućnost da sami odaberete dimenzije, količinu i veličinu polica, kapacitet. Da odaberete željenu boju, ali i materijal. Naša standardnu ponudu čine frižideri izgrađeni od visokokvalitetnog INOXA i stakla. U zavisnosti od namene frižideri mogu biti horizontalni ili vertikalni, sa jednim ili dvoje vrata, sa zastakljenom jednom, dve ili čak sve četiri strane. Jeti modele frižidera je moguće izraditi po Vašoj želji i specifikaciji, a željeni model sa odredjenim karakteristikama koji nije trenutno u ponudi standardnih modela, izradjujemo kao 3D modeli pre same izrade uredjaja, radi bolje preglednosti i utvrdjivanja detalja uredjaja.

Pored usluge modeliranja, nudimo i usluge tehničkog projektovanja, kao i usluge montiranja, dostavljanja opreme i dodatne obuke radnika za njihovo korišćenje. Budući da izuzetno cenimo naše kupce razvili smo i jedinstvenu i vrlo kvalitetnu postprodajnu podršku, koja uključuje redovne servise i osigurane rezervne delove za uredjaje. Pri kupovini naših rashladnih vitrini dobijate garanciju i atest na dati uredjaj. Svi uredjaji su tehnički ispitani i provereni. Uslovi garancije su Vam dati na garantnom listu i uputstvu koje dobijate pri kupovini uredjaja. Ukoliko uredjaj podleže garanciji, kvar se otklanja u najmanjem mogućem roku koji je propisan.