Rashladne komore

Kompanija Jeti već više od deceniju svog poslovanja prepoznatljiva je po svojim rashladnim uređajima među kojima se posebno izdvajaju rashladne komore, neophodne za sve ugostiteljske objekte čija je delatnost usmerena na pripremu hrane. Kako bi Vaše namirnice (voće, povrće, meso, mlečni proizvodi ), ali i gotovi proizvodi (torte, jela) održali svežinu i izbegli kvarenje neophodno je da ih odložite u frižider, a budući da je za potrebe ugostitelja frižider nedovoljno velik prostor, komore predstavljaju savršeno rešenje koje če uštedeti dosta prostora i vremena jer svu robu možete savršeno posložiti i odvojiti na brojne police unutar same komore. Komore se takođe koriste i u farmaceutskim i drugim industrijama za odlaganje osetljivih proizvoda kao što su lekovi. Komore su vanstandardni uredjaji i one se prave isključivo po odredjenom zahtevu kupca. Izradjujemo rashladne minusne i plusne komore zavisnosti od Vaših potreba.

Plusne komore – Plusne komore (sa temperaturama iznad nule, najčešće do +8) su komore koje se najčešće koriste za skladištenje manje kvarljive robe poput voća i povrća, mlečnih proizvoda, vakumirane hrane, a koje odgovaraju različitim zahtevima i standardima čuvanja hrane kao što su: rashladni sistemi, termoizolacioni paneli, sanitarne lajsne, sistemi za regulaciju vlažnosti i temperature, ventilacija… Minusne komore – Minusne komore (sa temperaturama ispod nule, najčešće do – 20) se koriste za skladištenje osetljive robe poput mesa, zamrznutih namirnica, a koje odgovaraju različitim zahtevima i standardima čuvanja hrane kao što su: rashladni sistemi, termoizolacioni paneli, sanitarne lajsne, sistemi za regulaciju vlažnosti i temperature, ventilacija…

Rashladne komore firme Jeti doo izradjuju se od panela odredjenih debljina jer su oni najpogodniji za očuvanje temperature u komori.

Izrada komora je specifična, jer se mora tačno znati svrha i namena datog uredjaja, zbog njene pravilne namene. Svaka ima različite osobine hladjenja, a mogu biti unutrašnje i spoljašnje komore što dodatno zahteva različitu vrstu izrade, ali i ugradnje. U konsultaciji sa nama odrerićemo komore za potrebe i namenu Vaše delatnosti, a zatim ćemo ih mi projektovati i kreirati na osnovu svih Vaših zahteva: željeni model sa odredjenim karakteristikama koji nije trenutno u ponudi standardnih modela, izradjujemo kao 3D modeli pre same izrade uredjaja, radi bolje preglednosti i utvrdjivanja detalja uredjaja. Pored usluge modeliranja, nudimo i usluge tehničkog projektovanja, kao i usluge montiranja, dostavljanja opreme i dodatne obuke radnika za njihovo korišćenje. Budući da izuzetno cenimo naše kupce razvili smo i jedinstvenu i vrlo kvalitetnu postprodajnu podršku, koja uključuje redovne servise i osigurane rezervne delove za uredjaje. Pri kupovini naših rashladnih vitrini dobijate garanciju i atest na dati uredjaj. Svi uredjaji su tehnički ispitani i provereni. Uslovi garancije su Vam dati na garantnom listu i uputstvu koje dobijate pri kupovini uredjaja. Ukoliko uredjaj podleže garanciji, kvar se otklanja u najmanjem mogućem roku koji je propisan.