Rashladne komore

Jeti Rashladne Komore: Vaš Pouzdani Partner u Očuvanju Svežine

Kompanija Jeti je više od decenije lider u proizvodnji rashladnih uređaja, a među njima se posebno ističu rashladne komore. Ovi uređaji su nezaobilazni deo opreme u ugostiteljskim objektima fokusiranim na pripremu hrane, kao i u farmaceutskim i drugim industrijama gde je potrebno održavati optimalne uslove za čuvanje različitih proizvoda.

Pročitaj više...

Zašto Odabrati Jeti Rashladne Komore?

Rashladne komore kompanije Jeti predstavljaju idealno rešenje za sve one koji žele da uštede prostor i vreme, omogućavajući vam da sve namirnice i gotove proizvode organizujete na brojne police unutar komore. Osim toga, komore su prilagodljive i izrađuju se prema specifičnim zahtevima kupaca, uključujući i mogućnost izbora između plusnih i minusnih komora, u zavisnosti od vaših potreba. Ove komore su ne samo funkcionalne, već i energetski efikasne, smanjujući vaše operativne troškove dok održavaju visok standard kvaliteta.

Plusne i Minusne Komore

Plusne komore su idealne za čuvanje manje kvarljivih proizvoda kao što su voće, povrće i mlečni proizvodi. Opremljene su naprednim sistemima za regulaciju temperature i vlažnosti, garantujući optimalne uslove za čuvanje hrane. Ovi sistemi su dizajnirani da održe konstantnu temperaturu, štiteći vaše proizvode od fluktuacija temperature koje mogu dovesti do kvarenja.

Minusne komore, s druge strane, su neophodne za skladištenje osetljivih proizvoda poput mesa i zamrznutih namirnica, obezbeđujući visok standard čuvanja uz pomoć modernih rashladnih sistema. Ove komore su esencijalne u održavanju dugoročne svežine i kvaliteta vaših proizvoda, pružajući vam mir uma da su vaši proizvodi sigurni i dobro čuvani.

Naš Asortiman Rashladnih Komora

Rashladna komora za benzinske pumpe

Ova specijalizovana komora je idealna za benzinske stanice, pružajući efikasno i sigurno skladištenje različitih proizvoda u jednom prostoru.

Jeti rashladne komore

Naše standardne rashladne komore su prilagodljive i mogu se prilagoditi različitim potrebama i zahtevima vašeg poslovanja, garantujući dugovečnost i kvalitet usluge.

Svaka komora iz našeg asortimana je dizajnirana da zadovolji specifične potrebe vašeg poslovanja, uz mogućnost prilagođavanja dimenzija, materijala i drugih karakteristika. Naš tim stručnjaka je tu da vam pomogne u odabiru prave komore za vaše potrebe, pružajući stručne savete i podršku u svakom koraku procesa.

Kvalitet i Podrška

Jeti ne nudi samo vrhunske proizvode, već i sveobuhvatnu podršku koja uključuje tehničko projektovanje, montažu, dostavu opreme i obuku radnika. Naša postprodajna podrška garantuje redovne servise i obezbeđuje rezervne delove, dok svaki uređaj dolazi sa garancijom i atestom, potvrđujući njegovu kvalitetu i sigurnost.

Jeti – Vaš pouzdan partner 

Odabirom Jeti rashladnih komora, ne dobijate samo uređaj, već partnera koji je tu da vam pomogne u svakom koraku, od ideje do realizacije, garantujući dugovečnost i svežinu vaših proizvoda. Sa Jeti rashladnim komorama, vaši proizvodi su uvek u najboljim rukama.

Zatvori