Rashladne vitrine

Prepozantljive Jeti rashladne vitrine već više od 15 godina krase na stotine marketa, restorana, kuhinja širom države. Njihova precizna izrada i jedinstven dizajn lako se uklapaju u svaki prostor, a njihova praktičnost i vrlo prostrana unutrašnjost olakšavaju skladištenje velikog broja namirnica. Izrađujemo visokokvalitetne horizontalne i vertikalne rashladne mašine kao što su: vitrine za kolače, vitrine za vino, vitrine za meso, kao i kombinovane vitrine poput onih za održavanje hrane (kombinovanjem hladnih i toplih vitrina u isto vreme možemo poslužiti različite vrste jela).

Svi Jeti modeli vitrina se izradjuju po Vašoj želji i specifikaciji: boja, dimenzija, namena, model… Budući da je namena rashladnih mašina vrlo široka i da za potrebe različitih delatnosti one moraju biti specijalno izrađene po željenim dimenzijama i uslovima- kod nas možete naručiti vitrinu baš po svojoj meri. Specifičan željeni model sa odredjenim karakteristikama koji nije trenutno u ponudi standardnih modela, izradjujemo kao 3D model pre same izrade željene opreme, radi bolje preglednosti i utvrdjivanja detalja samog uredjaja.

Trudimo se da odgovorimo na sve Vaše zahteve, budući da je svaki zahtev za nas jedan novi kreativni izazov, a svaki kupac naš vredni partner. Pored izrade rashladnih vitrina nudimo Vam i uslugu njihove ugradnje koja uključuje: postavljanje opreme na odredjene lokacije u objektu i puštanje u rad; obuku osoblja za rukovanje uredjajima; pregled uredjaja – nulti servis. Prilikom ugradnje vitrine moguće je ubaciti i dodatnu opremu i to: aluminijumski nosač kape, kao i radnu površinu od granite. Standardne radne površine, kao i izložbene tacne izgrađuju se od visokokvalitetnog INOX-a, a sve vitrine imaju mogućnost ugradnje staklenih polica, kao i hladnih bunkera.

Pri kupovini naših rashladnih vitrini dobijate garanciju i atest na dati uredjaj. Svi uredjaji su tehnički ispitani i provereni. Uslovi garancije su Vam dati na garantnom listu i uputstvu koje dobijate pri kupovini uredjaja. Ukoliko uredjaj podleže garanciji, kvar se otklanja u najmanjem mogućem roku koji je propisan.

Izvinjavamo se, izgleda da u ovoj kategoriji ne postoji ni jedan proizvod