Vertikalne rashladne vitrine od inoxa

Dragi posetioci, dobrodošli na stranicu koja je posvećena upravo vama i vašim potrebama za vertikalnim rashladnim vitrinama. Jeti je lider u proizvodnji rashladnih vitrina sa više od decenije iskustva, gde kvalitet i dizajn idu ruku pod ruku.

Pročitaj više...

Zašto Izabrati Jeti Vertikalne Rashladne Vitrine

Naše vertikalne rashladne vitrine nisu samo funkcionalne, već i estetski privlačne. Pogodne su za različite vrste ugostiteljskih objekata, od restorana i poslastičarnica do kafića. Često se koriste kao izložbene vitrine, pružajući savršenu prezentaciju vaših proizvoda.

Specifikacije i Dizajn

Naše vitrine dolaze u različitim zapreminama, od 400 do 2000 litara, sa radnim temperaturama od -2°C do plusa. Dizajnirane su da budu fleksibilne, sa opcijama otvorenog ili zatvorenog tipa, sa punim ili staklenim vratima, i sa različitim tipovima hlađenja.

Materijali i Prilagodljivost

Svi naši modeli su izrađeni od kvalitetnog INOXA, sa mogućnošću dodatne neonske rasvete. Po želji, prilagodljivi smo u pogledu boje, dimenzija i namene. Ako imate specifičan model u umu, nudimo 3D modeliranje za bolju vizualizaciju.

Dodatne Usluge

Pored proizvodnje, nudimo i tehničko projektovanje, montiranje i obuku radnika. Naša postprodajna podrška uključuje redovne servise i osigurane rezervne delove.

Naš Asortiman

Rashladni Ormani Naše Proizvodnje

Osim vertikalnih vitrina, ponosni smo na našu liniju rashladnih ormana, uključujući Inox Rashladni Orman 700L i Inox Rashladni Orman 1400L.

Essential Rashladni Ormani

Naša Essential serija uključuje Rashladni Orman Essential 700L i Dupli Rashladni Orman Essential 1400L.

Evolve Rashladni Ormani

Evolve serija donosi inovacije sa modelima kao što su Rashladni Orman Evolve 700L, Rashladni Orman Evolve 700L sa Staklenim Vratima, Dupli Rashladni Orman Evolve 1400L i Dupli Rashladni Orman Neos 1400L sa Staklenim Vratima.

Pekarski Rashladni Ormani

Za pekarske potrebe, nudimo Rashladni Orman Roll-In, Rashladna Vitrina Roll-In sa Staklenim Vratima, Roll-In Orman sa Duplim Vratima i Rashladna Vitrina sa Duplim Staklenim Vratima.

Garancija i Kvalitet

Kupovinom naših vertikalnih rashladnih vitrina dobijate garanciju i atest, uz potpunu tehničku proveru svakog uređaja. Naša garancija je jasno definisana i obezbeđuje brzo otklanjanje svih potencijalnih kvarova.

Zatvori