Vertikalne rashladne vitrine od inoxa

Kompanija Jeti već više od deceniju svog poslovanja prepoznatljiva je po svojim rashladnim uređajima koji se izdvajaju pre svega svojim kvalitetom, ali i predivnim jednostavnim dizajnom kojeg odlikuju precizne linije i savršene proporcije. Rashladne vitrine iz našeg asortimana predstavljaju ne samo opremu koja je nužna, već i koja je dokaz dobrog ukusa i prepoznavanja dobrog kvaliteta.

Mi izrađujemo najrazličitije rashladne vitrine, među kojima su i najpopularnije vertikalne, pogodne za piće, kolače i torte, mlečne proizvode, a koje se najčešće koriste u restoranima, poslastičarnicima, kafićima… Često možete čuti kako ih nazivaju još i izložbene vitrine budući sa se najčešće rade u staklu i zaista imaju ulogu da se u njih smeste kolači, pića ili jela u cilju prezentacije u ugostiteljskom objektu. Standardne vitrine se izrađuju u zapreminama od: 400 litara,700 litara, 1400 litara, 2000 litara, a njihova radna temperatura iznosi od -2°C do plusa. Što se samog dizajna tiče mogu biti otvorenog ili zatvorenog tipa, sa punim ili staklenim vratima, sa jednom ili dvoje vrata, sa mirnim ili prinudnim hlađenjem…

Izrađujemo ih od INOXA uz dodatnu neonsku rasvetu. Rashladne vitrine različitih namena, pravimo od različitih materijala po želji kupca. Svi Jeti modeli vitrina se izradjuju po Vašoj želji i specifikaciji: boja, dimenzija, namena, model. Specifičan željeni model sa odredjenim karakteristikama koji nije trenutno u ponudi standardnih modela, izradjujemo kao 3D modeli pre same izrade uredjaja, radi bolje preglednosti i utvrdjivanja detalja uredjaja. Pored usluge modeliranja, nudimo i usluge tehničkog projektovanja, kao i usluge montiranja, dostavljanja opreme i dodatne obuke radnika za njihovo korišćenje.

Budući da izuzetno cenimo naše kupce razvili smo i jedinstvenu i vrlo kvalitetnu postprodajnu podršku, koja uključuje redovne servise i osigurane rezervne delove za uredjaje. Pri kupovini naših rashladnih vitrini dobijate garanciju i atest na dati uredjaj. Svi uredjaji su tehnički ispitani i provereni. Uslovi garancije su Vam dati na garantnom listu i uputstvu koje dobijate pri kupovini uredjaja. Ukoliko uredjaj podleže garanciji, kvar se otklanja u najmanjem mogućem roku koji je propisan.