Vinske vitrine

Priznajemo da vinski podrumi imaju svoju čar, ali nemaju svi ljudi tu mogućnost da ih poseduju. Za sve Vas koji želite da uživate u čaši vina u svom domu ili Vas koji imate svoje restorane ili barove, nudimo odlično rešenje koje će Vam uštedeti novac i osigurati potpunu i kontrolisanu zaštitu vašeg vinskog asortimana – specijalno dizajnirane vinske vitrine. Vinske vitrine predstavljaju posebnu vrstu rashladnih vitrina za skladištenje vina koje su specijalno prilagođene i izgrađene tako da poštuju sve parametre neophodne za očuvanje kvaliteta vina, gde se prvenstveno misli na zaštitu od spoljnih UV zrakova, kao i konstantnu odgovarajuću temperaturu i vlažnost vazduha unutar same vitrine.

Kupovinom Jeti rashladne vitrine, ne samo što ćete dobiti kvalitetnu vitrinu koja ispunjava sve navedene uslove, već ćete dobiti i jedinstven komad nameštaja koji će se savršeno uklopiti i uz najelegantnije enterijere. Prednost vinskih vitrina u odnosu na podrume je ta što su uslovi konstantni i nezavisni od spoljnih faktora, te je sva moć u Vašim rukama. Odaberite svoju željenu boju, dimenzije, dizajn, veličinu i broj polica, njihov raspored i kontaktirajte nas, a mi ćemo željeni model sa odredjenim karakteristikama koji nije trenutno u ponudi standardnih modela, izraditi kao 3D model pre same izrade uredjaja, radi bolje preglednosti i utvrdjivanja detalja uredjaja. Pored usluge modeliranja, nudimo i usluge tehničkog projektovanja, kao i usluge montiranja, dostavljanja opreme i dodatne obuke radnika za njihovo korišćenje.

Kako izuzetno cenimo naše kupce razvili smo i jedinstvenu i vrlo kvalitetnu postprodajnu podršku, koja uključuje redovne servise i osigurane rezervne delove za uredjaje. Pri kupovini svih naših proizvoda među kojima su I rashladne vitrine dobijate garanciju i atest na dati uredjaj. Svi uredjaji su pažljivo tehnički ispitani i provereni. Uslovi garancije su Vam dati na garantnom listu i uputstvu koje dobijate pri kupovini uredjaja. Ukoliko uredjaj podleže garanciji, kvar se otklanja u najmanjem mogućem roku koji je propisan.