Vitrine za sladoled

Ne dozvolite da se omiljena poslastica svih nas velikih i malih sladokusaca istopi. Nabavite svoju visokokvalitetnu Jeti vitrinu za sladoled.

Za sve poslastičarske ugostiteljske objekte, rahladne vitrine za sladoled, kolače i torte su neophodan deo opreme za očuvanje kvaliteta i koezistencije namirnica koje obezbeđuju duže trajanje i sporiju kvarljivost Vaših poslastica. Rashladne vitrine za sladoled specijalno su kreirane za tu namenu budući da sladoled zahteva stalnu temperaturu koja će se održavati 24h. Kod takvih vitrina izuzetno je važno da poseduju funkciju brzog hlađenja budući da se vitrine vrlo često otvaraju, a takođe i dobru ventilaciju kako bi se izbegla kondenzacija zbog čestog sudara hladnog i toplog vazduha prilikom otvaranja vitrine i serviranja sladoleda. Karakteriše ih velika preglednost vaših proizvoda, te je jako važno da izbor stakla bude što kvalitetniji, a linije sečenja takve da daju kupcu najfiniji pristup robi.

Jeti doo vitrine za sladoled pored svojih rashladnih vitrina standardnih dimenzija nude i mogućnost izrade želji i specifikaciji samih kupaca: boja, dimenzija, namena, model. Staklo može biti ravno sečeno ili polukružnog oblika na otvaranje, a radna površina i izložbena tacna su izrađene od najkvalitetnijeg INOX lima. U vitrinu se takodje može ubaciti i dodatna oprema: aluminijumski nosač kape, radna površina od granita.Specifičan željeni model sa odredjenim karakteristikama koji nije trenutno u ponudi standardnih modela, izradjujemo kao 3D Model pre same izrade uredjaja, radi bolje preglednosti i utvrdjivanja detalja uredjaja. Projektujte sa nama svoju vitrinu: organizujte broj i raspored polica, boju stranica, osvetljenje, dubinu i visinu.

Naše vitrine proizvod su inovativnih tehnologija i garantujemo njihovu izdržljivost i dugi vek trajanja.

Budući da je jedna od naših misija i ekološka osvešćenost, naše vitrine proizvedene u skladu sa ekološikim standardima, a nastojimo da se usavršavamo izborom ekoloških materijala i najnovije procesne tehnologije ugradjene u svaki aparat, kao i zbrinjavanjem ekološkog otpada nastalog korišćenjem naše opreme.