Termička oprema

Jeti doo u svom širokom asortimanu profesionalne kuhinjske opreme proizvodi i posebnu termičku opremu za profesionalne kuhinje. Proizvodimo više vrsta profesionalnih roštilja, friteza, pica peći, palačinkara, tostera, šporeta. Oprema se izrađuje od najkvalitetnijeg INOX materijala koji se pokazao kao vodeći kada je u pitanju nerđajući čelik. Budući da je materijal otporan na vodu i toplotu idealan je termičku pripremu hrane. Oprema iz naše ponude pored standardnih dimenzija mogu biti izrađeni i po Vašim željenim dimenzijama, a sve u cilju da zadovoljimo potrebe Vašeg poslovanja i unapredimo efikasnost Vašeg rada i pružimo Vam najkvalitetniju opremu koja će Vam trajati. Termička oprema za uslužne objekte kao što su restorani, fast food maloprodaje zahtevaju kvalitetnu termičku opremu koja može da radi besprekidno dug vremenski period. Budući da se hrana u objektima priprema konstantno i da je količina vrlo velika izuzetno je važno da oprema bude dovoljno velika, ali i efi+kasna, te da razvije određenu temperaturu u najkraćem mogućem roku.

Termička oprema iz naše ponude izdvaja se i po tome što je izrađujemo u standardnim varijantama, ali i prema vašim ličnim potrebama. Ukoliko niste sigurni kakva vam oprema tačno treba kontaktirajte nas da zajedno učestvujemo u projektovanju vašeg objekta tako što ćemo usvojiti sve bitne parametre kao što su namena, količina i optimalna brzina pripreme hrane, tehnološki i sanitarni standardi. U okviru naše usluge projektovanja nudimo Vam još i : snimak postojećeg stanja u objektu; definisanje projektnog zadatka; tehnološki projekat sa popisom opreme; projekte potrebnih lokacija za energente (struja,plin i voda); detaljnu cenu za kompletnu uslugu.

Ukoliko poručujete nestandardne modele mi ćemo vam ih prethodno modelovati u format 3d kako biste imali poptuni uvid u opremu pre nego što donesete konačnu odluku.

I to nije sve, svi naši termički aparati bivaju prethodno testirani i provereni, a na licu mesta vršimo i nulti servis. Aparati podležu garanciji tako da vršimo i redovne servise, kao i zamenske popravke ukoliko je to potrebno. Naša misija je aktivni uticaj na proces podizanja standarda vaših usluga. S toga svakim danom nastojimo biti bolji nego juče. U svakom potencijalnom kupcu prepoznajemo vrednog partnera i sa predanošću rešavamo njegove specifične potrebe. Svaki zahtev za nas je kreativni izazov. Svaki naš kupac je član velike JETI porodice usmerene unapredjenju kvaliteta života i rada.