Termička oprema

Otkrijte Vrhunsku Termičku Opremu sa Jetijem

Termička oprema – U svetu profesionalnog ugostiteljstva, kvalitet i pouzdanost opreme su imperativ. Jeti doo je tu da Vam ponudi najbolje rešenje – vrhunsku termičku opremu koja će zadovoljiti sve Vaše potrebe.

Pročitaj više...

Zašto odabrati Jeti Termičku Opremu?

Svaki komad termičke opreme koji napusti naše proizvodne linije je simbol kvaliteta i dugovečnosti. Koristeći najkvalitetniji INOX materijal, garantujemo da je svaki proizvod otporan na vodu i toplotu, čineći ga idealnim za termičku pripremu hrane.

Personalizovana Rešenja za Vaš Prostor

U Jeti doo, razumemo da svaki ugostiteljski objekat ima svoje jedinstvene potrebe. Zato nudimo mogućnost personalizacije dimenzija i funkcionalnosti svakog komada opreme, sve u cilju da zadovoljimo potrebe Vašeg poslovanja i unapredimo efikasnost Vašeg rada.

Projektovanje Vašeg Prostora

Nudimo Vam kompletnu uslugu projektovanja, uključujući snimak postojećeg stanja u objektu, definisanje projektnog zadatka, tehnološki projekat sa popisom opreme, i projekte potrebnih lokacija za energente kao što su struja, plin i voda. Sve ovo, uz detaljnu cenu za kompletnu uslugu, čini našu ponudu neodoljivom.

3D Modelovanje Vaše Opreme

Pre nego što donesete konačnu odluku, nudimo Vam mogućnost da vidite svoju opremu u 3D formatu. Ovo Vam omogućava da imate potpuni uvid u opremu, osiguravajući da je sve prema Vašim specifikacijama pre nego što počne proizvodnja.

Postprodajne Usluge

Naša obaveza prema Vama ne završava se prodajom. Svi naši termički aparati prolaze kroz rigorozno testiranje i proveru pre isporuke. Pored toga, nudimo nulti servis na licu mesta, kao i redovne servise i zamenske popravke ukoliko je to potrebno.

Naš Asortiman Termičke Opreme za Ugostiteljstvo

Dobrodošli u svet gde se kvalitet sreće sa inovacijama. Predstavljamo Vam naš bogat asortiman termičke opreme, kreiran sa pažnjom na svaki detalj, da bi Vaša kuhinja bila prostor gde se rađaju kulinarska remek dela.

Šporeti

Naši šporeti su dizajnirani da budu centar svake profesionalne kuhinje, nudeći izvanrednu funkcionalnost i efikasnost.

Roštilji

Roštilji iz naše ponude donose autentičan ukus i savršenstvo pripreme svakog obroka, obezbeđujući da svaki zalogaj bude nezaboravan.

Friteze

Naša selekcija friteza je kreirana sa naglaskom na brzinu i ujednačenost prženja, čineći svaki obrok hrskavim do savršenstva.

Pasta Cooker

Pasta cooker aparati su tu da revolucionarišu način pripreme paste, garantujući savršeno kuvane testenine svaki put.

Pica Peći

Naše pica peći su dizajnirane da donesu autentičan ukus italijanske pice u Vaš restoran, nudeći savršeno hrskavu koru i ukusno prepečeno testo.

Kazani za Kuvanje

Kazani za kuvanje iz naše ponude su idealni za pripremu velikih količina jela, obezbeđujući ujednačeno kuvanje i savršen ukus.

Aparati za Palačinke

Naši aparati za palačinke su kreirani da olakšaju i ubrzaju proces pripreme savršenih palačinki, čineći svaki doručak posebnim.

Topli Stolovi

Topli stolovi iz naše ponude su idealni za održavanje temperature jela, garantujući da svaki obrok bude poslužen topao.

Bain Marie

Bain Marie aparati su neophodni u svakoj kuhinji za elegantno i efikasno održavanje temperature jela, čuvajući njihovu svežinu i ukus.

Jeti – Partner profesionalaca

U Jeti doo, svaki dan je novi dan za inovacije. Svaki naš kupac postaje deo naše velike porodice, gde svaki zahtev predstavlja kreativni izazov. Termička oprema iz našeg asortimana, podižete standard svojih usluga, korak po korak, svakog dana. Dobrodošli u Jeti porodicu, gde je kvalitet života i rada naša glavna misija.

Zatvori