Aparati za palačinke

Proizvodimo više vrsta aparata za pravljenje palačniki. Visokokvalitetni aparati dugog veka veoma pogodni za manje i veće kuhinje i maloprodajne objekte za uslužnu pripremu ove omiljene poslastice. Jer ko još može da zamisli kartu sa dezertima bez palačinki sa keksom i eurokremom?

Nabavite svoj aparat koji pravi magiju i uživajte u najukusnijim palačinkama koje će uvek ispasti savršene. Pored aparata sa jednom pločom tu su i aparati sa dve podloge za simultano pečenje koji će ubrzati proces i udvostručiti količinu pripremljenih palačinki. Priprema palačinki je vrlo jednostavna: razlijte smesu na grejnu ploču, a zatim je drveno lopaticom rasporedite po njoj. Nakon što se palačinka ispeče sa jedne strane koristite nož za pečenje (iz seta) i okrenite palačinku na drugu stranu i zapecite i nju.

U standardnoj ponudi izdvajamo visokokvalitetne INOX aparate za palačinke ovalnog oblika prečnika grejne ploče Ø 400 mm (za pripremu velikih ili bismo mogli reći taman palačinki), a tu je i već pomenuti aparat sa duplom pločom prečnika 2 x Ø 400 mm. Grejači su snage od 1500 i 2000 W što obezbeđuje vrlo brzu i ekonomičnu pripremu palačinki. Ploča je napravljena od pločevine 10 mm (kotlovski lim) i dostiže temperaturu do 350 °C što garantuje dug vek rada aparata i njegovu maksimalnu efikasnost. Uz svaki aparat na poklon dobijate i drvene lopatice i nož za pečenje.
Aparati podležu garanciji, a ono što nas izdvaja od konkurencije, pored obavezne tehničke provere i sigurnosne provere pre same distribucije, jeste i to što vršimo obuku zaposlenih za rukovanje aparatima, ali i nulti servis. Takođe redovno servisiramo robu u toku trajanja garancije, ali i vršimo interventno održavanje, popravke i zamene delova.

Čuvanje okoline je važan deo naše poslovne kulture. Počinje od izbora ekoloških materijala i najnovije procesne tehnologije ugradjene u svaki aparat, a završava zbrinjavanjem ekološkog otpada nastalog korišćenjem naše opreme.