Friteze

Jeti doo u svom širokom asortimanu profesionalne kuhinjske opreme proizvodi i stone kuhinjske friteze za prženje hrane različitih dimenzija, dubina, ali i namena.

Pripremajte ukusnu hranu prženu u dubokom ulju (pomfrit, girice, meso, kačkavalj), znajući da je aparat siguran, tehnički ispravan i da će Vaša hrana biti pripremljana na najsavremeniji način. Skratite vreme koje biste proveli u kuhinji, pržeći hranu u tiganju ili šerpici, već pržite svoju hranu u fritezi sa rešetkom koja dodatno omogućava Vašoj hrani da se iscedi i tako ne upije veću količinu ulja koju bi upila u slučaju prženja u tiganju ili loncu.

Friteze koje mi proizvodimo imaju grejače od najkvalitetnijeg materijala INOXA (nerđajući čelik) koji predstavlja jedan od najizdrživijih i najbezbednijih materijala za ovakvu vrstu termičke pripreme hrane. Snaga grejača iznosi : 2 x 1500 W. Standarna friteza u našoj ponudi je zapremine posude 2*6 litara što predstavlja vrlo veliku zapreminu za pripremu poprilične količine hrane za veće ugostiteljske objekte. Maksimalna temperatura je 180 stepeni, ali regulator temperature Vam pruža tu mogućnost da sami podešavate temperaturu u rasponu od 80-180 stepeni kreirajući tako savršene uslove za prženje svoje hrane i nudeći Vam mogućnost da manipulišete procesom prženja. Profesionalne friteze, kao što su ove naše u ponudi razlikuju se ne samo po jačini, već i po svojoj izdržljivosti, budući da su ovakvi aparati namenjeni za celodnevnu upotrebu.

Friteze su takođe pogodne i za za fast food restorane jer svojom malom zapreminom ne zauzimaju previše mesta. Friteze su vrlo jednostavne za održavanje, a ručka je vrlo dugačka što sprečava da se radnik na njima ispeče. Kako nam je izuzetno važna bezbednost i kvalitet svi naši aparati pre samog montiranja moraju proći pregled i da polože test na sigurnost prema svim sigurnosnim i bezbedonosnim standardima. Takođe, kako bismo osigurali bezbednost na radu nudimo Vam mogućnost obuke radnika na aparatu.