Friteze

Otkrijte Savršenstvo Prženja sa Našim Fritezama

Profesionalne friteze – U svetu profesionalnog ugostiteljstva, kvalitet i efikasnost su ključni. Upravo to Vam nudimo kroz naš asortiman friteza, dizajniranih da zadovolje sve vaše potrebe i standardi najvišeg ranga.

Pročitaj više...

Naš Asortiman Profesionalnih Friteza

Jeti DOO je ponosan na svoju široku ponudu friteza, koje su ne samo tehnički napredne, već i prilagođene različitim potrebama ugostiteljskih objekata. Otkrijte dve glavne kategorije koje dominiraju našim asortimanom:

Električne Friteze

Naše električne friteze su pravo remek-delo tehnologije, omogućavajući vam da brzo i efikasno pripremite različite obroke. Sa lakoćom održavanja i mogućnošću precizne kontrole temperature, garantuju savršene rezultate svaki put.

Friteze na Gas

Za one koji preferiraju tradicionalniji pristup, naše friteze na gas nude robustnost i visoku temperaturu potrebnu za pripremu najukusnijih jela, zadržavajući autentičnost ukusa svakog zalogaja.

Prednosti naših Friteza

Naše friteze su izrađene od najkvalitetnijeg INOX materijala, garantujući dug vek trajanja i sigurnost u svakodnevnoj upotrebi. Osim toga, dizajnirane su tako da omogućavaju brzu i efikasnu pripremu hrane, zahvaljujući visokokvalitetnim grejačima snage 2 x 1500 W i regulatoru temperature koji omogućava podešavanje u rasponu od 80-180 stepeni.

Prilagodljivost i Funkcionalnost

Bilo da se radi o restoranu visoke klase ili brzoj hrani, naše friteze se savršeno uklapaju u svaki prostor zahvaljujući svojoj kompaktnoj veličini. Pored toga, nudimo i mogućnost obuke vaših radnika, osiguravajući da se svaki aparat koristi na najbezbedniji i najefikasniji način.

Održavanje i Sigurnost

Sigurnost i lakoća održavanja su naš prioritet. Sve naše friteze prolaze stroge kontrole kvaliteta pre isporuke, a dugi ručici osiguravaju da se radnici neće opeći tokom upotrebe. Takođe, nudimo i sve neophodne alate za lako održavanje, garantujući dugovečnost vašeg aparata.

Vaš Partner za Profesionalne Friteze

Jeti DOO je vaš pouzdani partner u svetu profesionalnih friteza. Sa našom opremom, svaki obrok koji pripremite biće ne samo ukusan, već i zdrav. Pozivamo vas da otkrijete kako naše friteze mogu transformisati vašu kuhinju i podići vaše kulinarsko iskustvo na viši nivo.

Zatvori