Pica peći

Da li ste znali da se u svetu pojede preko 5 biliona pica svake godine, a da je subota zvanično dan kada se ona najviše konzumira? Da je pica ušla u svakodnevicu i da je jedna od najpopularnijih porudžbina kada je brzo hrana u pitanju i u Srbiji u to smo sigurni, stoga ukoliko imate ugostiteljski objekat, a nemate picu na meniju, ne znamo šta čekate!

Kod nas možete nabaviti vrhunske profesionalne pizza peći renomiranih svetskih proizvodjača. Nudimo polovne remontovane peći različitog kapaciteta i snage. Servis i garancija su obezbedjeni. Naručite već danas svoju pica peć i pravite najbolje pice u gradu koje će Vas dovesti u sam vrh ugostiteljstva. A da ukus bude baš poput onih italijanskih, svetski poznatih, potrudićemo se upravo mi.

U ponudi Jeti ugostiteljske opreme pronaći ćete dve vrste pica peći i to: električnu pica peć i pica peć na drva. U zavisnosti od svojih afiniteta, prostora, vrste usluge konsultujte se sa nama i odaberite onu koja će Vam više odgovarati. Ukoliko niste sigurni koja bi to bila evo nekoliko jednostavnih činjenica.

Električna pica peć idealna je ukoliko imate restoran i potrebno Vam je brzo zagrevanje aparata. Za razliku od picerija kojima je pica peć potrebna tokom celog dana, u restoranima nisu sve porudžbine samo pica i zato birajte peć koju ćete moći brzo da zagrejete, ali i odmah isključite. Sa električnom pica peći garantujemo Vam da će pica biti ravnomerno ispečena sa svih strana, a da će zahvaljujući posebnoj funkciji za izvlačenje pare kora biti hrskava i bogatog ukusa.

S druge strane ukoliko imate piceriju ili prodavnicu brze hrane u kojoj se stalno priprema pica nabavite pica pekač na drva koji će Vašoj pici dati apsolutno poseban šmek, a Vama mogućnost da eksperimentišete količinom i vrstom drveta čime ćete uticati na sam ukus i kvalitet pice. Pica pečena na direktnoj visokoj temperaturi skratiće proces pečenja, što samim tim rezultuje bogatim hranljivim namirnicama koje tokom termičke obrade ne gube svoje hranljive sastojke i bogat ukus.

Pica peći u našoj ponudi napravljene su od najkvalitetnijeg INOX materijala koji se pokazao kao vodeći kada je u pitanju nerđajući čelik. Budući da je materijal otporan na vodu i toplotu idealan je za termičku pripremu hrane. Pica peći su vrlo jednostavne za upotrebu i ono što je najvažnije tehnički vrlo kvalitetne, te dugog veka i izdržljivosti. Sa svojom izuzetno kvalitetnom termoizolacijom ove peći će uštedeti električnu energiju i intezivno brzo se zagrejati i ispeći željeno testo.

Kako izuzetno cenimo naše kupce razvili smo i jedinstvenu i vrlo kvalitetnu postprodajnu podršku, koja uključuje redovne servise i osigurane rezervne delove za uredjaje. Pri kupovini naših pica peći dobijate garanciju i atest na dati uredjaj. Svi uredjaji su tehnički ispitani i provereni. Uslovi garancije su Vam dati na garantnom listu i uputstvu koje dobijate pri kupovini uredjaja. Ukoliko uredjaj podleže garanciji, kvar se otklanja u najmanjem mogućem roku koji je propisan.

Ekološki standard: Čuvanje okoline je važan deo naše poslovne kulture. Počinje od izbora ekoloških materijala i najnovije procesne tehnologije ugradjene u svaki aparat, a završava zbrinjavanjem ekološkog otpada nastalog korišćenjem naše opreme.