Pica peći

Otkrijte Savršenu Pizza Peć za Vaš Ugostiteljski Objekat

Da li ste znali da se u svetu godišnje pojede preko 5 milijardi pica, a da je subota dan kada se najviše konzumira? Pica je postala neizostavni deo svakodnevice i u Srbiji, zauzimajući vrh liste najpopularnijih brzih obroka. Ako još uvek nemate picu na meniju svog ugostiteljskog objekta, pravo je vreme da to promenite.

Pročitaj više...

Uvođenjem pice u vaš meni, ne samo da ćete proširiti ponudu, već ćete privući i ljubitelje ove ukusne i omiljene poslastice. Pica peć je ključni element u pripremi savršene pice, omogućavajući vam da svakom zalogaju dodate autentičnost i bogatstvo ukusa. Ne dozvolite da vaš ugostiteljski objekat zaostaje; istražite mogućnosti koje vam pruža prava pizza peć.

Jeti.rs – Vaš Izbor za Profesionalne Pica Peći

U našem asortimanu možete pronaći vrhunske profesionalne pizza peći renomiranih svetskih proizvođača. Nudimo polovne remontovane peći različitih kapaciteta i snage, uz obezbeđen servis i garanciju. Ne čekajte, naručite svoju pica peć danas i počnite da pravite najbolje pice u gradu. Sa pravom pica peći, vaš ugostiteljski objekat može da se transformiše, pružajući gostima nezaboravno iskustvo ukusa koje će ih vraćati iznova. Naša ponuda je kreirana sa misijom da zadovolji sve vaše potrebe, nudeći peći koje su prilagodljive različitim prostorima i zahtevima. Osim toga, naš tim stručnjaka je tu da vam pruži sve potrebne savete i preporuke, pomažući vam da napravite najbolji izbor za vaš biznis. Investirajte u kvalitet i dugovečnost sa Jeti.rs, vašim pouzdanim partnerom u svetu profesionalnih pica peći.

Dve Vrste Pica Peći za Različite Potrebe

U svetu gastronomije, prava pica peć može značajno uticati na kvalitet i ukus pice koju servirate. U Jeti.rs nudimo dve glavne vrste pica peći, svaka sa svojim jedinstvenim karakteristikama koje će zadovoljiti različite potrebe vašeg ugostiteljskog objekta. Evo šta treba da znate o svakoj od njih:

Električna Pica Peć

Idealna za restorane gde je potrebno brzo zagrevanje aparata. Sa električnom pica peći, garantujemo ravnomerno pečenje pice sa svih strana, uz hrskavu i ukusnu koru zahvaljujući posebnoj funkciji za izvlačenje pare. Ova peć je dizajnirana da pruži maksimalnu efikasnost, omogućavajući vam da brzo i lako pripremite pice, bez kompromisa u kvalitetu. Električna pica peć je takođe energetski efikasna, pomažući vam da uštedite na troškovima struje dok pružate izvanredne rezultate.

Pica Peć na Drva

Savršena za picerije i prodavnice brze hrane gde se pica neprestano priprema. Ova vrsta peći omogućava eksperimentisanje sa različitim vrstama drveta, utičući na ukus i kvalitet pice, dok visoka temperatura skraćuje vreme pečenja, zadržavajući bogate hranljive sastojke. Peć na drva dodaje autentičan i rustičan ukus svakoj pici, pružajući jedinstveno iskustvo koje će vaši gosti ceniti. Osim toga, visoka temperatura pečenja osigurava da su sve namirnice na pici savršeno kuvane, zadržavajući svoju svežinu i nutritivnu vrednost.

Kvalitet i Dugovečnost sa INOX Materijalom

Naše pica peći su izrađene od najkvalitetnijeg INOX materijala, garantujući dugovečnost i otpornost na vodu i toplotu. Ove peći su jednostavne za upotrebu, energetski efikasne i obezbeđuju brzo i ravnomerno pečenje.

Postprodajna Podrška i Ekološki Standard

Cenimo naše kupce i nudimo jedinstvenu postprodajnu podršku, uključujući redovne servise i rezervne delove. Svi uređaji su tehnički ispitani i provereni, a uz svaku kupovinu dobijate garanciju i atest. Takođe, posvećeni smo očuvanju okoline, koristeći ekološke materijale i najnovije tehnologije u svakom aparatu, uz pravilno zbrinjavanje ekološkog otpada.

Zatvori