Električna pica peć

Kod nas možete nabaviti vrhunske profesionalne pizza peći renomiranih svetskih proizvodjača. Nudimo polovne remontovane peći različitog kapaciteta i snage. Servis i garancija su obezbedjeni.

Električna pica peć idealna je ukoliko imate restoran i potrebno Vam je brzo zagrevanje aparata. Za razliku od picerija kojima je pica peć potrebna tokom celog dana, u restoranima nisu sve porudžbine samo pica i zato birajte peć koju ćete moći brzo da zagrejete, ali i odmah isključite. Sa električnom pica peći garantujemo Vam da će pica biti ravnomerno ispečena sa svih strana, a da će zahvaljujući posebnoj funkciji za izvlačenje pare kora biti hrskava i bogatog ukusa.

Električne pica peći našeg asortimana izdavaju se pre svega svojim kvalitetom i životnim vekom (napravljene su izdržljivom nerđajućeg čelika – INOX lima) i vrlo su praktične za rukovanje budući da su sva podešavanja putem dugmadi i termostata. Veoma bitan faktor koji poseduju naše peći jeste i termoizolacija koja ne dozvoljava toploti da se rasipa, štedeći na taj način električnu energiju i uskraćujući vreme pripreme same pice. Grejači su takođe vrhunskog kvaliteta i omogućavaju brzo zagrevanje peći.

Kvalitetno i kontinuisano održavanje opreme je od presudnog značaja za njeno ispravno i dugovečno funkcionisanje. S toga našim kupcima osiguravamo postprodajnu podršku koja uključuje: redovno servisiranje opreme u garancijskom roku, kao i interventno održavanje, popravke i zamene delova opreme. Pri kupovini naše ugostiteljske opreme dobijate garanciju i atest na nju. Svi uredjaji u našem asortimanu su tehnički ispitani i provereni. Uslovi garancije su Vam dati na garantnom listu i uputstvu koje dobijate pri kupovini uredjaja. Ukoliko uredjaj podleže garanciji, kvar se otklanja u najmanjem mogućem roku koji je propisan. Za sva ostala pitanja možete nas kontaktirati. Svakim danom nastojimo biti bolji nego juče. U svakom potencijalnom kupcu prepoznajemo vrednog partnera i sa predanošću rešavamo njegove specifične potrebe. Svaki zahtev za nas je kreativni izazov. Svaki naš kupac je član velike JETI porodice usmerene unapredjenju kvaliteta života i rada.