Električni roštilji

Jeti doo u svom širokom asortimanu profesionalne kuhinjske opreme proizvodi i posebnu termičku opremu za profesionalne kuhinje. Proizvodimo više vrsta profesionalnih roštilja: električni,gasni, roštilji na lavu. Roštilji se izrađuju od najkvalitetnijeg INOX materijala koji se pokazao kao vodeći kada je u pitanju nerđajući čelik. Budući da je materijal otporan na vodu i toplotu idealan je za roštilje i termičku pripremu hrane.

Električni roštilji iz naše ponude pored standardnih dimenzija mogu biti izrađeni i po Vašim željenim dimenzijama, a sve u cilju da zadovoljimo potrebe Vašeg poslovanja i unapredimo efikasnost Vašeg rada i pružimo Vam najkvalitetniju opremu koja će Vam trajati. Električni roštilj iz naše ponude savremeno je rešenje sa revolucionim sistemom grejnih rešetaka funkcionalne, lake za održavanje i od nerđajućeg čelika što im garantuje dugotrajnost i izdržljivost. Potrebno im je svega nekoliko minuta da postignu željenu temperaturu (za razliku od običnog roštilja sa raspaljivanjem vatre i goriva) što Vam obezbeđuje efektivnije i ekonomičnije pripremanje hrane. Poseduje prekidač kojim manuelno kontrolišete temperaturu rešetaka što predstavlja idealno rešenje, budući da se ne priprema sva hrana na istoj temperaturi i moguće je manipulisati njome, dobijajući savršene ukuse i teksture. Rešetka propušta dodatno ulje budući da je šuplja i tako se Vaše meso prilikom grilovanja cedi ostajući zdravije i vrlo ukusno. Ispod rešetaka nalazi se pepeljara koju jednostavnim izvlačenjem nakon završetka rada na mašini jednostavno izvadite i ispraznite (operite).

Održavanje roštilja je vrlo jednostavno. Uz roštilj dobijate mašice za prevrtanje hrane, kao i pribor za čišćenje od nerđajućeg čelika i vidu česljastih lopatica koje uredno prolaze kroz svaku rešetku temeljno je čisteći i odstranjujući nečistoće (struganjem masti) u pepeljaru pod rešetkama. Električni roštilj takođe poseduje lajsnu za zid koja štiti Vašu kuhinju od prskanja prilikom grilovanja, obezbeđujući apsolutno čist prostor. Pre upotrebe ploču treba premazati tankim slojem ulja i ostaviti rešetke da se zagreju.