Topli stolovi

Opremite svoje gastronomsko carstvo visokokvalitetnim stolovima sa rahladnim ili termičkim uređajima. Jeti DOO proizvodi više vrsta stolova, za pekarsku, mesarsku industriju, kao i za kuhinje u okviru svih ugostiteljskih objekata. Stolovi se rade od najkvalitetnijeg nerđajućeg čelika INOXA u neutralnoj i hladnoj varijanti. Dimenzije stola se rade po specifikaciji kupca.

Topli stolovi predstavljaju spas za ugostiteljske objekte koji nude velik asortiman različite hrane, budući da služe za podgrevanje praznih tanjira pre samog serviranja. Regulišite temperaturu putem termostata (tempratura određenih toplih stolova može da dostigne i preko 80-90 stepeni celzijusovih) i gledajte kako sto zamenjuje na desetine mikrotalasnih rerni, štedeći Vam tako veliku količinu energije, radničke snage, ali i utrošenog vremena.

Topli stolovi iz naše ponude odlikuju se izrazitom izdržljivosti i visokim kvalitetom, budući da izrađujemo elemente od najkvalitetnijih materijala, u skladu sa savremenom tehnologijom i svim ekološkim, ali i tehnološkim standardima. Nudimo Vam takođe uslugu projektovanja kojom Vam pomažemo da pronađete najbolja tehnička rešenja za Vaš prostor u skladu sa samim načinom poslovanja, namenom i obimom posla. Pomažemo Vam da odaberete adekvatne elemente za svoj prostor i ukombinujete ih tako da Vam štede vreme, energiju, utičući na bolji kvalitet rada i ekonomičnost poslovanja.

Topli stolovi iz naše ponude izdvajaju se po svojoj eleganciji, budući da ih je moguće izraditi i u drvetu različitih boja, dajući mu tako posebnu klasičnu i elegantnu notu. Standardni modeli mogu biti unapređeni po Vašoj želji sa unutrašnjom policom, otvorenog ili zatvorenog tipa, sa ili bez kliznih vrata, sa ili bez lajsne koja štiti zid od oštećenja. Kontaktrirajte nas i zakažite projektovanje, a zatim sve ostavite nama: vršimo takođe uslugu transporta, ugradnje, obuke zaposlenih, nulti servis. Svi aparati iz naše ponude podležu garanciji te smo Vam na usluzi u svakom trenutku ukoliko je potrebno izvršiti servis ili interventno održavanje, popravke i zamene delova.