O Nama

Želiš da znaš

Ko smo mi?

Postojimo više od 15 godina. Iza nas stoji kvalitet i stalno usavršavanje, kako opreme tako i ljudstva. Iskustvom stečenim tokom ovih godina i zadovoljnim kupcima, stekli smo ime u proizvodnji profesionalne opreme za pekare, mesare, ugostitelje, markete i druge.

Projektovanje

Tehnološko projektovanje je preduslov za kvalitetnu ugradnju i ispravno funkcionisanje opreme, maksimalnu iskoristivost prostora i jednostavno upravljanje procesima rada. U projektovanju vodimo računa o važećim propisima, individualnim zahtevima objekta i aktuelnim trendovima u opremanju pekarskih i uslužnih objekata. Naš stručni tim na osnovu važih želja i potreba izradjuje kompletan projekat koji obuhvata:

- snimak postojećeg stanja u objektu
- definisanje projektnog zadatka
- tehnološki projekat sa popisom opreme
- projekte potrebnih lokacija za energente (struja,plin i voda)
- detaljnu cenu za kompletnu uslugu

Usluge

Su dodana vrednost našim kupcima. Ponosno naglašavamo da smo jedno od retkih preduzeća koje osigurava kompletnu uslugu, od izrade idejnog rešenja, realizacije i puštanje uredjaja u rad. Obuka osoblja do kvalitetne postprodajne podrške, koja uključuje redovne servise i osigurane rezervne delove za uredjaje.

Ljudi su naša najveća vrednost i snaga.

Stručni tim

Poštujući njihova prava, poslovne interese i dostojanstvo, osiguravajući im stalno usavršavanje, stvorili smo tim visoko-kvalifikovanih i motivisanih stručnjaka kompetentnih za rešavanje najsloženijih zahteva.

Charlotte Olivia

WordPress Dev.

James Marque

Font-end Developer

Eli Lovelence

Content Writter

Steven Gomag

Ux/Ui Designer