Dobrodošli u našu online trgovinu specijaliziranu za inox kolica za plehove i GN posude, namijenjene restoranima i profesionalnim kuhinjama. Naša ponuda obuhvaća širok spektar kvalitetnih i funkcionalnih kolica i posuda od nehrđajućeg čelika, idealnih za organizaciju i transport hrane u vašem ugostiteljskom objektu.

Neka naša inovativna rješenja olakšaju vaše svakodnevne radne procese i doprinesu efikasnosti i higijeni u vašoj kuhinji. Bez obzira trebate li kolica za pekarske plehove, GN posude različitih veličina ili specijalizirana kolica za catering usluge, kod nas ćete pronaći proizvode koji odgovaraju vašim potrebama.

Svi naši proizvodi izrađeni su od visokokvalitetnog inox materijala, što im osigurava dugotrajnost, jednostavno održavanje i atraktivan izgled. Uz brzu dostavu i konkurentne cijene, nudimo vam sve što vam je potrebno za optimalno opremanje vaše kuhinje.

Pregledajte našu ponudu i pronađite savršeno rješenje za organizaciju i skladištenje hrane u vašem poslovanju. Za dodatne informacije i narudžbe, kontaktirajte nas odmah. Vaša udobnost i zadovoljstvo naš su prioritet.

Prikazani svi od ukupno 7 rezultata

Kolica za GN posude

250.00 
Kolica za GN gastro posude   Karakteristike 15 posuda za GN 1/1, 1/2, 1/3 Težina: 19,2 Kg 4 okretna točka,

Kolica za plehove

270.00 
Gastro kolica za plehove 400×600   Karakteristike :   Broj eteža: 15 Pogodna za plehove dimenzije: 60×40 Težina: 19kg 4

Plato kolica

200.00 
Inox kolica za skladište, kočnica na 2 kotača. Pogodno i za transport prtljaga.   Karakteristike Izrada INOX AISI 304 4

Servirna kolica

150.00 
Ugostiteljska kolica namenjena su za upotrebu u restoranima,hotelima,i drugim ugostiteljskim objektima.   Karakteristike Dimenzije: 1020x500x960 mm Nosivost: 30 kg po

Ugostiteljska kolica

145.00 
Ugostiteljska kolica izrađena su u potpunosti od inoxa i namenjena su za upotrebu u restoranima,hotelima,i drugim ugostiteljskim objektima. Takođe se