Prikaz 289–300 od 305 rezultata

Toster Maxima 22cm

160.00 
Pošto kontaktni roštilj ima izdržljivu konstrukciju, ovaj uređaj će trajati dugo i može izdržati tešku upotrebu. To ga čini pogodnim

Toster Maxima 33,5cm

200.00 
Koristite ovaj profesionalni kontaktni roštilj za pripremu ukusnih paninija ili velikih sendviča. Na dve tepsije od livenog gvožđa možete pržiti

Toster Maxima dupli 2 x 22cm

300.00 
U užurbanim kuhinjama, na primer, u restoranima, kafićima ili menzama, ovaj roštilj sa dvostrukim kontaktom dobro dolazi. Omogućava vam da

Toster na ulaganje IET6

200.00 
Karakteristike Dimenzije: 460*210*225 mm Snaga: 3,24 kW / 220-240V Težina: 5 kg Materijal: inox Posuda za skupljanje otpadaka Ujednačeno tostiranje,

Toster R1

250.00 
Preklopni toster sa rebrastom pločom Proizvođač – Beckers Italija Karakteristike Dimenzije: 310x310x220 mm (h 520mm kada je otvoren) Dimenzije radne

Toster R2

360.00 
Preklopni toster sa rebrastom pločom Proizvođač – Beckers Italija   Karakteristike Dimenzije: 565x310x220 mm Dimenzije radne ploče: 240×480 mm Snaga:

Toster RM1

300.00 
Preklopni toster sa rebrastom pločom Proizvođač – Beckers Italija Karakteristike Dimenzije: 430x310x220 mm (h 520mm kada je otvoren) Dimenzije radne

Toster roller CV 3

650.00 
Profesionalni toster roler za hotele i ugostiteljske objekte.   Karakteristike Dimenzije: 465x430x430 mm Kapacitet: 450-500 tosta/h Snaga: 2,6 kW /

Toster roller CV1

450.00 
Profesionalni toster roller za hotele i ugostiteljske objekte. Proizvođač – Beckers Italija   Karakteristike Dimenzije: 290x430x430 mm Kapacitet: 150-180 tosta/h

Toster roller CV2

550.00 
Profesionalni toster roller za hotele i ugostiteljske objekte. Proizvođač – Beckers Italija Karakteristike Dimenzije: 365x430x430 mm Kapacitet: 300-350 tosta/h Snaga:

Toster SV4

180.00 
Toster na ulaganje sa 4 uloška – Beckers Italija   Karakteristike Dimenzije: 300x220x220 mm 4 uloška Snaga: 1800 W /

Ugostiteljska kolica

145.00 
Ugostiteljska kolica izrađena su u potpunosti od inoxa i namenjena su za upotrebu u restoranima,hotelima,i drugim ugostiteljskim objektima. Takođe se